Następcy Okrasy i Makłowicza przy kuchni. Mają od 5 do 11 lat, a gotowanie jest ich pasją

Czytaj dalej
Liliana Bogusiak-Jóźwiak

Następcy Okrasy i Makłowicza przy kuchni. Mają od 5 do 11 lat, a gotowanie jest ich pasją

Liliana Bogusiak-Jóźwiak

Mają od 5 do 11 lat, a gotowanie jest ich pasją. Na warsztatach kulinarnych organizowanych w kamienicy w Łodzi przygotowują sushi, pomidorową i pierogi z nadzieniem z masy makowej.

Zapiekane naleśniki z mąki orkiszowej z farszem pod sosem tzatziki, a na deser karmelizowane jabłka pod kruszonką - przygotowanie tego dania kucharzom zabrało półtorej godziny. Potrawy piekli na cyklicznych warsztatach kulinarnych. Najmłodszy kucharz miał 5 lat, najstarszy - 11.

Sałatka w muszli

W artykule:

  • Sałatka z muszli
  • Sposób na niejadka
Pozostało jeszcze 82% treści.

Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.

Zaloguj się, by czytać artykuł w całości
  • Prenumerata cyfrowa

    Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 3,69 zł dziennie.

    już od
    3,69
    /dzień
Liliana Bogusiak-Jóźwiak

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2024 Polska Press Sp. z o.o.