Następcy Okrasy i Makłowicza przy kuchni. Mają od 5 do 11 lat, a gotowanie jest ich pasją
Mają od 5 do 11 lat, a gotowanie jest ich pasją. Na warsztatach kulinarnych organizowanych w kamienicy w Łodzi przygotowują sushi, pomidorową i pierogi z nadzieniem z masy makowej.
Zapiekane naleśniki z mąki orkiszowej z farszem pod sosem tzatziki, a na deser karmelizowane jabłka pod kruszonką - przygotowanie tego dania kucharzom zabrało półtorej godziny. Potrawy piekli na cyklicznych warsztatach kulinarnych. Najmłodszy kucharz miał 5 lat, najstarszy - 11.
Sałatka w muszli
W artykule:
- Sałatka z muszli
- Sposób na niejadka
Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.
-
Prenumerata cyfrowa
Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 3,69 zł dziennie.
już od
3,69 ZŁ /dzień