Iwona Marciniak

Chciałbym ugotować coś dla Stonesów - rozmowa głosu z Karolem Okrasą

Chciałbym ugotować coś dla Stonesów - rozmowa głosu z Karolem Okrasą
Iwona Marciniak

Karol Okrasa przyjechał do Kołobrzegu na V Zachodniopomorskie Spotkanie Gastronomiczne, organizowane przez firmę Allfood z Koszalina

Kilka lat temu był pan w Kołobrzegu, w tutejszej szkole zawodowej, i gotował Pan z uczniami, którzy byli Panem zachwyceni: „taki znany, a taki normalny, sympatyczny” - mówili. Dziś jest Pan jedną z najbardziej rozpoznawalnych twarzy wśród kulinarnych, polskich gwiazd. Prowadzi Pan autorską kuchnię w restauracji Platter, która już została wyróżniona w przewodniku Michelin „Main Cities of Europe 2011”. A ponoć w ogóle się Pan nie zmienił, żadnej wody sodowej, żadnego poprzewracania się w głowie?

Pozostało jeszcze 89% treści.

Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.

Zaloguj się, by czytać artykuł w całości
  • Prenumerata cyfrowa

    Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 2,46 zł dziennie.

    już od
    2,46
    /dzień
Iwona Marciniak

Piszę w Głosie Koszalińskim od 1998 roku. Mam szczęście mieszkać w Kołobrzegu, którego plaża - bez względu na porę roku - to najlepszy antydepresant i akumulator dobrej energii. Zwłaszcza gdy biega się po niej z psem (a najlepiej z psami ;))


Informuję o tym, co dzieje się w mieście i powiecie kołobrzeskim. Moje teksty można znaleźć w sieci na stronie www.gk24.pl, www.kolobrzeg.naszemiasto.pl, na fejsbukowym profilu Kołobrzeg nasze miasto oraz w papierowym wydaniu Głosu Koszalińskiego.

Dodaj pierwszy komentarz

Komentowanie artykułu dostępne jest tylko dla zalogowanych użytkowników, którzy mają do niego dostęp.
Zaloguj się

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2022 Polska Press Sp. z o.o.